Dit zijn wij

De redactie van Cultuurlijk bestaat uit leden van Prometheus, dé culturele studentenvereniging van Leiden. Even voorstellen:

Dominique

Ik studeer Journalistiek en Nieuwe Media in Leiden. Van bakken tot The Beatles en van musea tot musicals: ik heb te veel interesses, maar voor Cultuurlijk komt dat waarschijnlijk goed van pas!

Marit

Als student Biomedische Wetenschappen wil ik af en toe wel wat anders doen dan bèta. Je zult me daarom vaak treffen in het theater of heel erg enthousiast podcast-propaganda horen verkondigen!
Sander

Voor Cultuurlijk hou ik me bezig met de artikelen onder het kopje Kennis. Natuurlijk schrijf ik zelf ook graag af en toe wat, bijvoorbeeld over een bizarre complottheorie of over mijn favoriete superheldenfilms.
Sanne 

Ik heb net mijn Bachelor Geschiedenis afgerond en ben nu bijna klaar met de Master International Relations. Ik woon het liefst permanent in young adult- of fantasy-boeken, maar aangezien dat niet mogelijk is, doe ik soms ook aan sport, tekenen en huiswerk.
Vera

Ik heb een grote passie voor alles wat met cultuur en mensen te maken heeft. Vooral theater heeft mijn hart gestolen, maar je kan mij ook tegenkomen in interessante musea, kijkend naar een mooie foto of verloren in een goed verhaal.